19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı Etkinlikleri

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı Etkinlikleri kapsamında, Bölümümüz,  Alternatif pişirim etkinleri gerçekleştireceği bir programla katılım sağlayacaktır. Öğr. Gör. M.Berrin KAYMAN Alternatif pişirim dersi kapsamında üretimlerini yaptıkları, mini katı yakıtlı seramik fırın uygulamalarının ilk yakımlarının yanı sıra, çadır,çukur ve raku pişirimlerine ait uygulamalar da öğrencilerimiz tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir. Etkinliğin hazırlanması süresince öğrencilerimiz, yoğun bir çalışma temposuyla, kendilerine ait formların ve sırların üretimini kendileri yapmışlardır. Etkinlik katılımcısı tüm öğrencilerimize başarı ve deneyim  dolu bir etkinlik süreci geçirmelerini temenni ederiz.