Karina Deniz Kültürü Merkezi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençli ve Spor Bayramı Etkinlikleri

.

Karina Deniz Kültürü Merkezi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençli ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında bölümümüz  öğrencilerimizin katılımı ile pişirim çalıştayı etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikte, Alternatif Pişirim dersi  öğrencilerimiz,Murat Şen, Türkan Kar,,Büke Tozlu, Neslican ÜN, Ece Naz Yuvakel, Elif rana Öztürk, Ilgın Hatun Bulur, Adalet Edis Kaljiç, Fatma Ceren Güçlü, Betül Can, Bengisu Yılmaz, ın yanı sıra, Alternatif Pişirim teknikleri alanında deneyim ve bilgi sahini olan,Yüksek lisans Öğrencilerimiz; Ömer Akif Yeldan, Meryem Bilir, Hilal Çağlar, Hilal Başak İnce, Tuğçe Dilber, Hande Tanrıver, Yevgeniya Kızılkaya, Halil İbrahim Çakmak, Tahsin Gökçek ve lisans öğrencilerimizden oluşan bir grup,  Özgenur Tamdoğan, Damla Baydar Berk Erdem, Burhan Uysal,Tülay Kandaz,Leyla Güler,Rümeysa Beyza Okur ,Nurhan Erol, Betül Özakkaş ,Tolunay Örsevur,Ali Eren Saçıldı, Onur Aksoy, Arzu Barlık,Selin Üren, Defne Çalı Saltan, Dilanaz Kadoğlu, Eylem Kara ,Yaprak Baykan, Zeynep Akyüz, Filiz Bıyıklı yer alacaktır. Öğrencilerimiz ve izleyici katılımcılar için  keyifli, bilgi ve paylaşım dolu bir etkinlik olmasını dileriz.