23 Nisan 2024 "Çocuklarla Bayram Kolajları Çalıştayı"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, El Sanatları Araştırma Merkezi (ESAM) ve Çanakkale Belediyesi Karina Deniz Kültür Merkezi işbirliğiyle bir dizi sanat etkinliği düzenliyor.

Kendi alanında uzman birçok akademisyen ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, 23 Nisan 2024 Salı günü saat 13.00 - 16.00 arasında Karina Deniz Kültür Merkezi'nde gerçekleşen sergi ve atölyelere katılım sağlamıştır. Kentimizin çocukları Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Yeşim Zümrüt, Dr. Öğr.Üyesi Müjde Yücel Coşar, Öğr.Gör.Dr. Mehmet Coşar ve Arş.Gör. Canalp Sipahi yürütücülüğünde gerçekleşen  "Çocuklarla Bayram Kolajları" çalıştayına yoğun bir katılım sağlamışlardır. Çalıştay Sürecinde Seramik ve Cam Bölümü Öğrencileri Gamze CAN, Zeynep Akyüz , Eylem Kara, Filiz Bıyıklı, Elif Zorlu, Öznur Şen ve Beyza AYDEMIR asiste etmişlerdir. Mezun öğrencilerimizden Halil İbrahim Kara, Damla Sevgi, Yasin Şahin, Minel Arı ve Selçuk Gümüş katılım sağlamışlardır.