EFE Glass Teknik Gezi

SERAMİK ve CAM BÖLÜMÜMÜZDEN DIŞ PAYDAŞ ZİYARETİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, Seramik ve Cam Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Mehmet Coşar ve Öğr. Gör. Şeyma Bil ve Seramik ve Cam Bölümü öğrencileri dış paydaşımız olan Efe Cam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin İstanbul, Gaziosmanpaşa’da bulunan üretim tesisini ziyaret ettiler. Efe Cam Sanayi hammadde, üretim ve dekorlama departmanlarını ziyaret eden Seramik ve Cam Bölümü öğrencileri, İmalat Müdürü Yusuf Öblik tarafından sıcak cam ve bora silikat cam ürünlerin üretim süreçleri hakkında bilgi aldılar. Bölüm öğrencilerinin cam züccaciye ürün tasarımlarını içeren sunum, Efe Cam Sanayi Genel Müdürü Hami Eyilik, Tasarımcı Nihal Cihaner ve Eda Cankurt’un katılımı ile incelendi. Gelecek dönem gerçekleştirilmesi planlanan atölye çalışmaları, sunumlar ve cam eğitimine fayda sağlayacak yatırımlar görüşüldü. Öğrencilerimize sundukları değerli destekler ve misafirperverlikleri için Efe Cam Sanayi Limited Şirketi Genel Müdürü Sayın Hami Eyilik’e, teknik gezimizin ulaşımını sağlayan Çanakkale Seramik ve Granikos firmaları yetkililerine, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak teşekkürlerimizi iletiriz.