Renkler Grubu “Baykuş” Temalı Seramik Sergisi

.

Renkler Grubunun 13. Seramik Sergisi, 8 Mart tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi, M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Bölümümüzden, Prof. M.Fatih KARAGÜL ve Öğr. Gör. M.Berrin KAYMAN'ın da dahil olduğu seramik sergisinde,A. Baha Örken, Canan Gürel Ak, Hakan Ergun, Hakan Pekyaman, Hasan Şahbaz, Kamuran Ak, Mine Ergun, S. Veysel Özel, H. İbrahim Çakır, Kadir Ertürk, Bahadır Cem Erdem, Betül Aytepe Serinsu, Burcu Öztürk Karabey, Ece Kanışkan, Emel Mülayim, F. Betül Karakaya, Ferit Cihat Sertkaya, Hatice Aybike Karakurt, İlhan Marasalı, Kamuran Özlem Sarnıç, Leyla Kubat,  M. Candan Güngör, Meliha Coşkun, Melise Engineri, Mutlu Başkaya, N. Nazende Özkanlı, Nurtaç Çakar, Özgür Kaptan, Özlem Özer Tuğral, Pınar Genç, Seranur Gündoğdu Dodevski, Serap Ünal, Sercan Filiz, Sevim Çizer, Soner Genç, Temel Köseler, Vefa İrdelp ve Yongmoon Kim’in çalışmaları yer almakta.

40 sanatçının toplam 63 adet eserinden oluşan sergi, 28 Mart tarihine kadar Afyon Kocatepe Üniversitesi, M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde ziyarete açık olacaktır.

Ekler

Baykuş sergi afiş.pdf